Известие

Collapse
No announcement yet.

температурен датчик на маслото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• температурен датчик на маслото

здравейте колеги имам алфа 155 ама е с мотор от 156 18 16V та въпроса ми е къде трябва да отива кабела от температурния датчик на маслото който е до масления филтър понеже от там стърчи буксичка ама кабел ЙОК.
    благодаря
    sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
    Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщение
    здравейте колеги имам алфа 155 ама е с мотор от 156 18 16V та въпроса ми е къде трябва да отива кабела от температурния датчик на маслото който е до масления филтър понеже от там стърчи буксичка ама кабел ЙОК.
    благодаря

стандарно модела няма уред за температура на маслото
    аз си поставих, и кабела от датчика направо отива на уреда като минус

Comment

благодаря колега ама защо тогава има датчик на таблото точно над температурата на водата той не е ли същия? и дали ако не е същия мога да пусна някво кабелче директно към него?
      sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
      Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!

Comment

Здравейте,

искам да използвам темата да попитам дали някой има снимки на уредите в купето на алфа 156 бензин които отразяват стойностите на налягането и температурата на маслото.
        Видях че има фабрично място за монтиране на датчиците но няма уреди в купето.
        Ако някой има идеи за монтитрането им или е виждал нека да сподели!

Comment

Тука!
          Have A Nice Day
          o/_______\o
          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
          []=о===о=[]

Comment

Working...
          X